Combiticket Madame Tussauds + The Amsterdam Dungeon

Combiticket Madame Tussauds + The Amsterdam DungeonLees meer….

Madame Tussauds
Een bezoekje aan Amsterdam is niet compleet zonder Madame Tussauds te hebben bezocht. In dit wassenbeeldenmuseum vind je wassenbeelden van je grootste helden, populaire artiesten, bekende dj’s, modellen en de grootste sporters. Ontdek de verhalen achter de beroemdheden en maak een selfie met Justin Bieber of zing mee met Adele. Madame Tussauds is leuke en interactieve ervaring voor jong en oud.
The Amsterdam Dungeon
Beleef 11 shows, 10 acteurs en 500 jaar duistere geschiedenis bij de unieke en spannende attractie The Amsterdam Dungeon. Het avontuur start in de middeleeuwse lift, waarna je afdaalt in het hart van The Amsterdam Dungeon. Waargebeurde verhalen komen hier tot leven.. Durf jij het aan?
Bereikbaarheid
Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in het centrum van Amsterdam. Vanaf Amsterdam Centraal loop je in ongeveer 10 minuten naar het museum. Reis je met de auto? In de buurt zijn verschillende parkeergelegenheden te vinden. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de Bijenkorf garage. Plan je reis via Google Maps.
The Amsterdam Dungeon is vanaf Amsterdam Centraal Station gemakkelijk te bereiken. The Amsterdam Dungeon is namelijk gevestigd op het Rokin, het hart van Amsterdam. Het ligt om de hoek van de Dam, de Kalverstraat, het Rembrandtplein en het Centraal Station. Reis je met de auto? Plan je reis via Google Maps.