Amsterdamse ondernemers zetten massaal in op kliklijsten

Affiches met kliklijsten zijn veel voorkomende en populaire reclamemedia. Kliklijsten worden ook wel posterhouders, kliklijsten of posterlijsten genoemd. Ze worden gebruikt om posters, folders, brochures en andere informatieproducten op een vaste plek aan de muur te hangen. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan binnen een paar minuten worden gedaan. De kliklijst is ideaal voor het ophangen van posters in etalages, winkels, restaurants en andere openbare plaatsen. Kliklijsten zijn verkrijgbaar in een reeks materialen en formaten, van kleine frames die een enkel vel papier kunnen bevatten tot grote fotolijsten die plaats bieden aan twee of drie posters tegelijk. Hier zijn een aantal redenen waarom veel ondernemers in Amsterdam investeren in kliklijsten.

Zijn betaalbaar

Kliklijsten van Expofit zijn goedkoper dan traditionele houten fotolijsten. Dat komt omdat ze van plastic zijn gemaakt in plaats van van hout. Ze hebben ook geen extra hardware nodig, omdat de poster aan de bovenkant van het frame op zijn plaats klikt. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven met een beperkt budget die meerdere weergaves nodig hebben, maar niet het geld hebben om ze allemaal tegelijk te kopen. Kliklijsten voor posters zijn ongetwijfeld goede marketingtools voor kleine bedrijven.

Eenvoudig te monteren

Zelfs als je nog nooit met kliklijsten hebt gewerkt, is het geen probleem om ze in elkaar te zetten. Ze worden direct uit de doos volledig gemonteerd geleverd. Je hoeft ze alleen maar uit de verpakking te halen en je posters in de lijst te plaatsen. De meeste fabrikanten voegen bij elke aankoop ook een installatietool toe, zodat je je display indien nodig gemakkelijk kunt aanpassen. Met deze installatie tool kun je stap voor stap de kliklijst installeren. Posters met kliklijsten zijn zeer gebruiksvriendelijk en kunnen op elke gewenste locatie worden geplaatst.

Gemakkelijk te veranderen en te hanteren

Met kliklijsten kun je je poster gemakkelijk wisselen wanneer dat nodig is. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de poster beschadigt of uit de lijst haalt, zoals bij andere soorten reclamemateriaal. Dit maakt ze ideaal voor korte termijn promoties, zoals speciale evenementen of uitverkoop. Kliklijsten maken het ook voor alle medewerkers gemakkelijker om ze te hanteren, omdat er geen dure gereedschappen of apparatuur zoals ladders of steigers nodig zijn wanneer ze aan muren of plafonds rond je kantoorgebouw of winkelpui worden opgehangen. Het enige wat je nodig hebt is een hamer en spijkers. Ze kunnen gemakkelijk worden vervangen wanneer dat nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *