De leukste bijbanen in Amsterdam

Ben jij een student en zoek je een leuke bijbaan in Amsterdam voor naast je studie of stage? Er zijn normaal gesproken zoveel verschillende bijbaantje die je in Amsterdam kunt doen, dat het moeilijk is om ergens uit te kiezen. Daarom hebben wij de leukste bijbanen in Amsterdam op een rij gezet, zodat jij iets makkelijker je keuze kan maken.

Festivals

Amsterdam staat best wel bekend om de vele festivals die er jaarlijks worden gegeven. Helaas zijn er op dit moment geen festivals, maar als deze weer gaan beginnen is dit natuurlijk een geweldige manier voor jou om geld te verdienen. Je kan op de leukste festivals werken, waardoor je geen enkel feestje mist. Daarnaast verdien je ook nog een prima salaris. Ook is dit een unieke kans om de grootste artiesten van dichtbij te ontmoeten!

Horeca

Overal in Nederland kan je in de horeca werken, maar nergens is het zo leuk als in Amsterdam. Amsterdam stikt van de vele toeristen die het werken in de horeca een stuk leuker maken. Je komt veel verschillende mensen tegen en je moet regelmatig je andere talen gebruiken. Zo wordt het werkt wisselend en blijft het geweldig om te doen. Buiten het feit dat het heel gezellig en leuk is, verdien je het meeste in de horeca. Wel moet je er rekening mee houden dat het lange en zware dagen zijn. Hier moet je wel echt van houden.

Bezorgen

Omdat Amsterdam een echte studentenstad is, zijn er ook ontzettend veel verschillende restaurants in de stad. Dit betekent dat er veel werk is voor bezorgers die het eten door heel de stad wegbrengen. Doordat het elke dag weer andere routes en andere mensen zijn, blijft het aantrekkelijk werk. Je verdient ook nog een mooi salaris, omdat je in de avond werkt.

Ben jij nou opzoek naar zo’n bijbaan in Amsterdam of buiten Amsterdam? Neem dan snel een kijkje op StudentenVacature.nl en schrijf je gratis in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *