Hulp voor jongeren met schulden dichterbij

De hulp voor jongeren met schulden is vaak dichterbij dan de meeste jongeren denken. Maar de stap ernaar maken gebeurt vaak veel te laat. En dat is absoluut zonde. Hoe eerder je er namelijk bij bent als je schulden hebt hoe beter je geholpen kunt worden en sneller je uit de schulden bent. Daarom informeren wij je als jongere graag over het hebben van schulden en wat je eraan kunt doen. Vaak is de eerste stap contact met ons opnemen zodat wij met je mee kunnen kijken. Geen enkele schuld of situatie is namelijk hetzelfde.
Je kunt je natuurlijk afvragen hoe schulden ontstaan. Maar daar is vrijwel altijd een verschillende reden voor. Wij focussen ons liever op een oplossing. Zodat je verzekerd bent dat jij er helemaal bovenop kunt komen zonder achteraf jezelf tegen te komen. Want dat is wat telt, jouw gezondheid en een schuldenvrije toekomst.

Vrijwilligerswerk Amsterdam een belangrijke schakel.

Vrijwilligerswerk Amsterdam is een belangrijke schakel. Een schakel die zorgt voor leefbaarheid en samenzijn, waarbij jongeren met schulden worden geholpen, maar ook jongeren Zonder schulden worden gezien. Wij maken de weg naar een toekomst toegankelijk voor Iedereen die het echt nodig heeft.
Vrijwilligerswerk Amsterdam bestaat uit verschillende disciplines. Je kunt denken aan schuldhulpverlening, maar je kan ook denken aan maatschappelijke inzet of betrokkenheid bij de maatschappij. Samen maakt uiteindelijk het verschil en daar zijn we trots op.
Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar Mensen die iets voor ons organisatie kunnen betekenen. Mensen die zich net als ons inzetten voor een goede samenleving, hulp bij schulden en vele andere factoren. Vele handen maken immers licht werk.

Maak de stap richting een nieuwe toekomst.

Samen maken wij de stap richting een nieuwe toekomst. Maar kwijt, deel uit van een mooie maatschappij waarin geleefd kan worden waarin we elkaar zien en waarop we vertrouwen. Want uiteindelijk zijn we allemaal een onderdeel van de maatschappij hoe ons eigen inzetten. Dat maakt op zich niet uit. Je bent een onderdeel en onmisbaar. En, daar geven wij graag richting aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *