Trending bestemmingen vanaf Amsterdam Schiphol

Nog op zoek naar een verrassend leuke bestemming die je makkelijk kunt bereiken vanaf Amsterdam Schiphol? Wij hebben trending bestemmingen voor deze zomer voor je op een rijtje gezet. Ontdek de leukste regio’s waar je naartoe op vakantie kunt vanaf Schiphol! 

Puglia 

Deze Italiaanse regio is nog niet zo bekend als alle anderen, maar Puglia zal je echt verrassen. Je kunt hier een fantastische culturele rondreis maken, een zonvakantie beleven of een mix van beiden. Een niet te missen plek in Puglia is Alberobello dat symbool staat voor deze streek. In Alberobello vind je ontelbare trulli’s. Dit zijn schattige, ronde huisjes met puntige daken. Ervaar de romantische sfeer van Puglia in Alberobello! 

Amalfikust 

Een andere, opkomende regio in Italië voor een vakantie is de Amalfikust. Vanaf Amsterdam kun je aanvliegen op Napels om vervolgens naar de badplaatsen Sorrento, Positano of Salerno te gaan voor een goed hotel aan de kust. Ontdek één van deze leuke kustplaatsen en haar stranden, maar ga ook zeker een dag terug naar Napels. Bovendien kun je op korte afstand naar de Vesuvius vulkaan en naar de overblijfselen van Pompeï dat door de lava was bedolven. Zeer interessant! Beleef een vakantie aan de Amalfikust

Balearen 

De Balearen is een relatief onbekende naam voor de populaire eilanden Ibiza, Mallorca, Menorca en Formentera. Vooral Ibiza en Mallorca zijn hot en happening! Verspreid over deze Spaanse eilanden vind je idyllische baaien, sfeervolle kustplaatsen en toffe steden met Palma de Mallorca en Ibiza-Stad. Of je nu alleen bij het strand wilt blijven of er ook op uit wilt gaan met een huurauto: Ibiza en Mallorca zijn voor jong en oud geschikt! Wanneer kom jij op vakantie naar de Balearen?  

Sardinië

Op zoek naar een bestemming binnen Europa waarbij je het gevoel hebt dat je héél ver weg bent? Het eiland Sardinië, in de Middellandse Zee, heeft fantastische bounty stranden die je doen denken aan de Caribbean of de Malediven. Bovendien is het zeewater en kraakhelder en azuurblauw waardoor je er goed kunt snorkelen. Vooral bij de noordkust van Sardinië, bij de eilandengroep La Maddalena, ervaar je een paradijselijk gevoel! 

Weet jij al waar je naartoe wilt vanaf Amsterdam Schiphol? Wordt het één van de Italiaanse regio’s Puglia, Amalfikust of Sardinië? Of ga je liever voor Spanje met de Balearen? Aan jou de keuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *