Website laten maken Amsterdam

Website laten maken Amsterdam

Website laten maken Amsterdam is onderdeel van Designmarketking. Wij helpen de lokale ondernemers in Amsterdam om online te gaan verkopen. Wij ontwerpen een totaal pakket voor jouw website. Dit betekend dat wij niet alleen de huisstijl ontwerpen maar ook het logo. Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat je een snelle website hebt. Ook het marketing team Amsterdam kijkt met ons mee. Zij zorgen ervoor dat de juiste instellingen worden toegepast bij de pagina’s. Hierdoor heb je niet alleen een mooi plaatje maar ook een vindbare website. Dit is zeker zo belangrijk als het uiterlijk. Binnen 6-9 maanden ga je merken dat de verkopen toe gaan nemen. Dit is de gemmiddelde tijd die een website nodig heeft om goed gevonden te worden. De website zelf kunnen wij al binnen 4 weken lanceren en je kan dan direct verkopen.

De voordelen van een website laten maken in Amsterdam

Een van de voordelen van een website laten maken in Amsterdam is dat je lokale webdesigners hebt. Zij weten dus precies wat aansluit bij jouw publiek. Het lokaal verkopen van producten of diensten is explosief gestegen door de coronacrisis. Hier wil jij als bedrijf natuurlijk ook van profiteren. Dit kan door een webshop te maken waar klanten producten in kunnen bestellen. Maar je kunt dit eventueel ook per mail of telefonisch doen. De meeste klanten vinden het wel fijn om de producten te kunnen zien. Zorg dus dat je genoeg foto’s en video’s bij de producten hebt staan. Zo kun jij nog meer verkopen. En het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je er logistiek klaar voor bent.

Waarom kies je hiervoor?

De meeste mensen kiezen ervoor om lokaal een website te laten maken ook in Amsterdam. Zij hebben vaak een goede kijk op de lokale markt. Hier kun je de meeste omzet vandaag de dag uithalen. Maar daarnaast is het ook fijn om een vast aanspreekpunt te hebben. Ook kunnen zij aanvullende diensten voor je doen. Zo kunnen ze ervoor zorgen dat jouw kassa systeem wordt gekoppeld met jouw website of webshop. Je kunt dan vanaf 1 locatie je facturen beheren. Maar ook kun je digitale betaalmethodes laten instellen. Dit zorgt ervoor dat mensen meteen het artikel kunnen afrekenen.

Lokale website of webshop laten maken Amsterdam

Een website laten maken in Amsterdam is snel en voordelig. De meeste websites worden inclusief logo binnen 4 weken geleverd. Zo kun je dus al starten met het verkopen van producten. Tijdens corona is gebleken dat dit een zeer effectieve werkwijze is. Dit komt omdat mensen steeds meer online gaan bestellen. Mede door de strenge regels van de overheid zal dit alleen nog maar toenemen. En ook in de digitaliserende wereld kan je niet achterblijven. Wij zorgen voor een website die snel en makkelijk is. De klant kan binnen 2 klikken naar het juiste product komen. Maar ook installeren wij een SSL certificaat. Met dit certificaat zijn de gegevens van klanten en jouw bedrijf goed beschermd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *