Het ‘echte’ Amsterdam ontdekken?

Help je ons Amsterdam verder ontdekken?

Een korte introductie: wij zijn ZOYO Travel, een familiebedrijf wat zich bezighoud met (inkomend) toerisme binnen Amsterdam & de rest van Nederland. Wij creeren voor vele buitenlandse bezoekers hun ‘perfecte’ bezoek aan Amsterdam! We organiseren tours, stadswandelingen, incentives en teambuilding programma’s door heel Amsterdam!

We hebben een zeer brede clientiele verspreid van Singapore tot Brazilie, voornamelijk buitenlandse reisbureau’s, event agencies en corporate bedrijven.

Wij houden (ook) van Amsterdam en doen het daarom net iets anders dan de rest: wij geloven in lokaal & echt. We kiezen hierbij bewust voor (met name) lokale familiebedrijfen en MKB waarbij kwaliteit nog echt telt. We vermijden hiermee bewust de welbekende (grote) toeristische partijen en winkels die Amsterdam telt (we hoeven je vast geen voorbeelden te geven…)

Door met onze inkoopbudgetten zoveel mogelijk lokaal in te kopen creeren wij een win-win situatie voor alle partijen. Door te investeren in de lokale ondernemers ervaren onze gasten het ‘echte’ Amsterdam en zorgen we voor behoud van het lokale MKB in Amsterdam.

Hoe kan je ons verder helpen?
We kennen de weg in Amsterdam maar zijn doorlopend op zoek naar nieuwe ervaringen & experiences voor onze buitenlandse gasten. Ken- of heb jij wellicht een lokaal restaurant, ambachtelijke winkel of interessante workshop? Wij stellen je tips zeer op prijs!

Deel gerust je tips! Dit mag in de reactie hieronder of e-mail (info@zoyotravel.com)

Je kan ons online vinden via www.zoyotravel.com, www.zoyotravel.eu & www.zoyotravel.nl (Nederlands).

Hopelijk tot snel?

Groeten,

ZOYO Travel, a DMC in Amsterdam
Herengracht 280
1016 BX Amsterdam
info@zoyotravel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *