Lange laarzen dames zijn een echt fashion product

lange laarzen dames zijn een echt fashion product. Je ziet dat deze laarzen elk jaar weer terugkomen. Een voordeel van deze lange laarzen is dat ze warm en ook nog eens praktisch zijn. De lange laarzen dames worden vaak van leer of nep leer gemaakt en dat zorgt ervoor dat je benen beter beschermd zijn tegen regenbuien, harde wind en kou. Lees er hier meer over!

Hoe draag je lange laarzen

Lange laarzen zie je veel terug onder een leuke rok, maar ze kunnen ook over een jeans. Sommige mensen vinden deze laarzen net even een beetje te, omdat ze behoorlijk kunnen opvallen. Het is maar net hoe jij je outfit erbij aanpast. Een leuke midi-jeansrok over je laarzen en het ziet er al heel anders uit. Wanneer je de laarzen wil combineren met een maxirok kan je het beste kiezen voor laarzen met een mooie hak.

Tips tegen laarzen die afzakken

Het kan zijn dat je lange laarzen op den duur naar beneden zullen zakken, maar ook hier kan je wat aan doen. Overknee sokken zorgen ervoor dat je lange laarzen beter zullen blijven zitten, maar je kan hier ook kousen voor gebruiken. Het kan ook zijn dat je liever voor fashion tape gaat. Dit lijkt op een dubbelzijdige plakband wat je tegen je been en laars aan kan plakken. De lange laarzen zullen niet meer afzakken.

Hoe kies je de juiste laarzen

Bijna iedereen heeft wel laarzen of schoenen in de kast die niet worden gebruikt omdat ze niet lekker zitten. Het kan zijn dat deze schuren tegen je benen of dat je er blaren van krijgt. Hartstikke jammer natuurlijk, want je hebt er wel voor betaald. Het beste wat je kan doen bij het kopen van een paar nieuwe laarzen is om pas aan het einde van de dag een schoenenzaak binnen te lopen. Je voeten zijn dan vaak wat meer gezwollen en dan weet je bij het passen gelijk welke schoenen lekker zitten en niet gaan knellen op den duur. Ook de kwaliteit is erg belangrijk. Leren laarzen zijn wat duurder, maar ze zijn vaak wel wat steviger en hebben een beter draagcomfort. Wat ook fijn is bij leer is dat leer goed ventileert waardoor je minder snel last krijgt van zweetvoeten. Zorgt ook altijd voor wat extra ruimte bij je tenen in je schoenen. 1 extra centimeter zorgt voor wat extra speling en zorgt ervoor dat het lopen een stuk prettiger wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *