Lees hier hoe je een extra zakcentje kunt verdienen! 

Sparen, leuke activiteiten doen, cadeautjes, vaste en incidentele uitgaven die om de hoek komen kijken. Alles heeft helaas een prijskaartje. Zeker anno 2022, nu de inflatie behoorlijk invloed heeft op onze portemonnee kunnen we allemaal wel een extra zakcentje gebruiken. Immers, is de kans super klein dat we de loterij winnen met een behoorlijk aantrekkelijk bedrag. Wij hebben om deze reden een aantal leuke tips op een rij gezet die je kan doen om naast je huidige baan wat extra geld te verdienen.  

Verkoop je oude kleding 

Een razend populaire en leuke manier om een extra zakcentje te verdienen is door je oude kleding te verkopen! Iedereen herkent het wel. Allerlei kledingstukken die in perfecte staat zijn, maar stof liggen te vangen in je kledingkast. Je bent bijvoorbeeld uit een broek gegroeid, een gek shirtje gekocht voor een feestje die je eenmalig een keer gedragen hebt of je kledingstijl is compleet veranderd dat de kledingstukken niet meer bij je outfit passen. De hoogste tijd om je kleding uit te zoeken en iemand anders ermee blij te maken! Er zijn veel manieren hoe je jouw kleding kunt aanbieden zoals: applicaties, platformen als Facebook en Marktplaats, maar ook tweedehandswinkels. Tip! Maak altijd goede foto’s en zet er een duidelijke omschrijving bij het product. 

Extra bijbaan 

Heb je wat tijd over, maar kan je wel wat extra geld gebruiken? Ga dan op zoek naar een flexibele bijbaan of plan je in op de feestdagen wanneer andere vrij zijn! Je kan bijvoorbeeld op evenementen werken die tijdens de feestdagen zijn. Evenementorganisaties zijn altijd dringend op zoek naar personeelsleden tijdens deze dagen, dus zeker de moeite waard om te proberen! Je kan bijvoorbeeld kaartjes scannen bij de ingang, achter de bar werken of artiesten ontvangen. Super gezellig, leerzaam en je verdient een leuk bedragje extra! 

Verkoop je oude wagens of motoren 

Heb jij een oude motor, aanhangwagen of caravan waar je niet zo veel mee doet? Misschien is het dan handig om te overwegen deze te verkopen. Door bijvoorbeeld je caravan te verkopen ontvang je meestal een heerlijk geldbedrag! Echter, de caravan moet wel in goede staat zijn uiteraard. Denk je: ik wil van mijn caravan af, maar je weet niet precies hoe je dat aanpakt? Klik dan voor meer informatie op het volgende: caravan verkopen particulier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.