omafiets kopen

Omafietsen kopen voor je medewerkers?

Tijdens deze pandemie mogen medewerkers in sommige gevallen niet samen met de auto. De fiets biedt dan uitkomst. Met name een omafiets kopen is populair. Door het model pas je zowel als man en als vrouw op deze fiets. En de omafiets is verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren. Op de fiets zit je alleen en dus ben je slim bezig want zo vermijdt je onnodig contact en daarmee verspreiding van Corona. Bovendien bespaar je het milieu en kun je jouw CO2 uitstoot als bedrijf bijstellen. Ook na de Corona pandemie fiets je gewoon lekker door op jouw bedrijfsfietsen.

Partijverkoop omafietsen

Bij FietsenMagazijn tref je naast het reguliere aanbod partijverkoop fietsen, vaak omafietsen, maar het kunnen ook andere modellen zijn. Deze partijen zijn goedkoop en vaak dezelfde dag nog geleverd. Ook meerdere framematen en kleuren is geen probleem. Je overlegt van te voren wat je nodig hebt en waar de fietsen geleverd mogen worden. Nederland, België of het buitenland? Wij regelen dat de fietsen op jouw gewenste locatie komen.

De meest verkochte partijen fietsen:

 • omafietsen
  • voordeel: geen versnellingen, weinig onderdelen die kapot kunnen gaan
  • nadeel: voor lange afstanden minder geschikt
 • opafietsen
  • voordeel: sterk en authentiek design
  • nadeel: moeilijker op te stappen door de stang in het midden
 • stadsfiets
  • voordeel: meer geschikt voor lange afstanden
  • nadeel: bagagedrager vaak niet geschikt voor iemand achterop of zware belading

Wat kun je nog meer doen tegen Corona?

Je hebt het inmiddels gehoord: social distancing, je handen wassen, niet aan je gezicht zitten, mondkapje voor… er is genoeg te doen om het virus tegen te gaan. Maar waar minder over gesproken wordt is hoe lang het virus actief blijft buiten het lichaam. Aangezien dit meer dan 24 uur is, is het verstandig om oppervlakten die mensen veel aanraken de desinfecteren of te voorkomen dat meerdere mensen deze aanraken. Deurknoppen moet iedereen aanraken, maar als iedereen zijn eigen fiets heeft, hoef je niet elkaars handvaten aan te raken. Is dit wel nodig? Desinfecteer voor en na gebruik de handvaten. Ook voor het stuur van een gedeelde auto gaat dit op. Kom je thuis uit je werk? Doe dagelijks je kleding in de was. Zo gaan we veilig samen met deze crisis om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *