Je eerste keer een erotische massagesalon?

Als je in een stadscentrum woont, loop je waarschijnlijk dagelijks langs een massagesalon voor volwassenen. De bebouwde gebieden zijn ermee verzadigd! Erotische massage wordt vaak gezien als een taboe-onderwerp, maar we kunnen benadrukken dat het, ondanks het tegendeel, niet illegaal is! De service is populair bij zakenmensen, die vaak kiezen voor een erotische massage tijdens hun lunchpauze en na het werk. Ben je nog niet helemaal zeker van jouw bezoek en zou je toch wat meer bevestiging willen hebben over of alles wel jouw geheim zal blijven? Hieronder geven wij een aantal voorbeelden waarom je je absoluut geen zorgen hoeft te maken.


Ze gaan vaak op in de omgeving


Eén van de redenen waarom erotische massagesalons discreet zijn, is om hun klanten te beschermen. Velen zijn misschien getrouwd, hebben kinderen en zijn bloeiende professionals die duidelijk niet geassocieerd willen worden met seksuele diensten. Daarom worden veel aanbieders van erotische massages vaak gemaskeerd als ‘Thaise massagesalons’ of zijn ze gevestigd in privéhuizen om op te gaan in de omgeving

Ze vernietigen elk bewijs van uw boeking


De meeste erotische massagesalons adviseren u om voor uw sessie te bellen om te reserveren, maar u hoeft zich geen zorgen te maken dat er informatie uitlekt – het bewijs van uw boeking wordt meestal direct na uw sessie gewist! Je kunt altijd een valse naam geven en je nummer verbergen als je dat echt wilt.


Je krijgt de keuze van meisjes


De eerste keer dat je bij de salon aankomt, kan het zenuwslopend zijn. Een heerlijke mix van masseuses staat voor je ogen te wachten om te worden gekozen voor je uurtje spanning – je hebt je waarschijnlijk nog nooit zo overweldigd gevoeld!


Je mag best nerveus zijn


Maak je geen zorgen als je verlegen bent, erotische masseuses zijn dagelijks gewend aan first-timers en zullen er alles aan doen om je op je gemak te stellen tijdens jouw body massage of full body massage. Sommige salons hebben zelfs een receptie waar u kunt zitten en met de meisjes kunt kletsen om vooraf uw favoriet te voelen. Je krijgt misschien zelfs een glas wijn aangeboden om je zenuwen te kalmeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *