Op zoek naar een (bij)baan in Amsterdam?

Amsterdam, de levendige hoofdstad van Nederland. Wanneer je niet in Amsterdam woont maar wel een dagje hier doorbrengt kun je je ogen uitkijken. Zoveel drukte, verschillende mensen, toerisme, coffeeshops, de geur van stroopwafels en winkels alleen gericht op kaas. Alles bij elkaar kan een buitenstaander van Amsterdam een enorme indruk achterlaten.

 

Naast dit beeld wat veel toeristen hebben, heeft deze stad natuurlijk veel meer te bieden.

Naast alle winkels in het Centrum van Amsterdam, waar je heerlijk kunt shoppen, zijn er natuurlijk ook een hoop kantoren te vinden in Amsterdam. Maar hoe kom je nou aan een toffe baan in Amsterdam? En hoe weet je wanneer een bedrijf op zoek is naar de persoon die jij bent?

 

Ja, open sollicitaties is een mogelijk antwoord. Maar zoals elke kandidaat weet, 9 van de 10 open sollicitaties wordt niet op gereageerd en die ene die open blijft geeft aan dat ze je bedanken voor de sollicitatie maar helaas op dit moment geen plek/ behoefte hebben. Wanneer dit wel het geval is zullen ze contact met je opnemen. Na een aantal sollicitatiebrieven te hebben verstuurd ben je hier al snel klaar mee. Dus wat is dan een beter aanpak? Door online de vacatures in Amsterdam te bekijken en hierop te solliciteren. Door de vacatures te bekijken zul je ook functies tegenkomen waar je nog nooit eerder aan had gedacht maar misschien wel typisch iets voor jou zijn!

 

Nog druk bezig met je studie en ben je opzoek naar een bijbaan? In Amsterdam zijn er duizenden verschillende mogelijkheden om aan een bijbaan te komen. Naast een bijbaan die past bij je studie is er in een grote stad als Amsterdam een hoop aanbod in de toerisme, zoals horeca. Ben jij benieuwd welke vacatures er open staan voor een bijbaan in Amsterdam, bekijk ze dan en wie weet ga jij binnenkort aan de slag.

 

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *