Advies voor de voor jou beste studiekeuze in Amsterdam

Als je een scholier of student bent in Amsterdam dan kun je bij Pad-Vinder Amsterdam terecht voor studiekeuzeadvies. Het is voor iedereen belangrijk om de juiste keuze te maken. Voor studenten die niet zeker weten welke richting ze op willen is het aangeraden om advies te krijgen door professionals. Maar ook als je denkt dat je zeker bent van je keus is het geen slecht idee om om de tafel te gaan zitten met een adviseur en alle passende opties nog een keer langs te gaan. Er wordt voor iedereen die langskomt een uitgebreide test met verschillende stappen uitgevoerd. Bovendien is het allemaal vrijblijvend, want het eerste intakegesprek is gratis. Daarna kan door de scholier of student zelf besloten worden of er verder wordt gegaan met de volgende stappen in het studiekeuzetraject.

 

Het belang van het maken van de juiste keuze

Het is voor iedereen belangrijk een goede carrièrekeuze te maken. Hoe eerder dit gebeurt, hoe beter. Het is vaak erg lastig om van richting te veranderen als je eenmaal een studie hebt afgemaakt of een vaste baan hebt. Wees er daarom altijd zo zeker mogelijk van dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Dit draagt bij een succes op de werkvloer, maar ook zeker aan de algemene tevredenheid en mensen die de juiste keuzes op dit gebied maken zijn gelukkiger. Bij het advies wordt niet alleen rekening gehouden met interesses, maar ook met capaciteiten. Bij Pad-Vinder wordt gezorgd dat jij de juiste keuzes maakt voor jouw toekomst.

 

Het Traject van Pad-Vinder

Het traject dat doorlopen wordt door iedereen die zich inschrijft bij Pad-Vinder bestaat in principe uit zes stappen. Er wordt begonnen met een intakegesprek, deze is gratis en hierna kan door de student of scholier besloten worden of er verder wordt gegaan met de rest van het traject. De tweede stap is het online maken van vier verschillende wetenschappelijk onderbouwde testen. Deze testen zijn erop gericht om je competenties en interesses in kaart te brengen. Er wordt gekeken naar de dingen die je leuk en interessant vindt. Vervolgens worden deze testen en de resultaten besproken met een professional van Pad-Vinder. Deze begeleidt je verder in het interpreteren van de resultaten en licht de opdracht toe die je gaat maken in de volgende stap. Op basis van deze opdracht wordt het dan tijd om studies en carrièremogelijkheden uit te gaan zoeken. In het daaropvolgende gesprek worden de drie meest passende studies geselecteerd. Uiteraard gebeurt alles op basis van persoonlijke keuzes en onder begeleiding van professioneel en klantgericht personeel. Aan het einde van het traject krijg je je persoonlijke rapport uitgereikt. Dat geeft een helder overzicht over wat er allemaal gedaan is tijdens het studiekeuzetraject en wat de resultaten zijn.

 

Locatie Pad-Vinder Amsterdam

Pad-Vinder Amsterdam bevindt zich aan de Kingsfordweg 151. Het kantoor is erg eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer, aangezien het maar een paar honderd meter van station Amsterdam Sloterdijk ligt. Onder het pand kan gratis geparkeerd worden en nieuwe klanten kunnen zich melden bij de receptie op de begane grond.

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *