Werken aan je gezondheid

Wil je een lang en gelukkig leven dan is het belangrijk ook te werken aan je gezondheid. Dat doe je natuurlijk door vaak te sporten en gezond te eten, maar een belangrijke factor die meespeelt in een gezond leven is je mentale gezondheid.

Ratio, emotie en lichaam in balans

Professionals en gedreven mensen plegen vaak roofbouw op hun lichaam: ze werken hard om succesvol te zijn en door te groeien op hun vakgebied. Maar te veel willen kan schadelijk zijn voor je gezondheid en vervelende lichamelijke problemen veroorzaken. Je neemt te weinig tijd om te voelen en te weinig tijd om na te denken over waarom je je gespannen voelt. Het is daarom belangrijk om je ratio, emoties en lichaam in balans brengen als je gaat werken aan je gezondheid.

Mental coaching

Denk je dat als je niks doet aan je gezondheid, je een serieus probleem hebt? Wil je meer naar je gevoelens luisteren, maar weet je niet hoe je dat het beste aanpakt? Mental coaching helpt je hiermee. Een effectieve vorm van mental coaching, die dit bereikt door het combineren van denken en doen, is bokscoaching. Door de lichamelijke ervaring tijdens de bokscoaching ontdek je bijvoorbeeld waarom het beter is om rekening te houden met je energie, in plaats van elk uur in je agenda te vullen. Bokscoaching is eveneens een leuke en ontspannende teamtraining voor bijvoorbeeld collega’s.

Werken aan je gezondheid in Amsterdam

Ervaar je eigen kracht en leer die te hanteren. Ook in Amsterdam kun je werken aan je gezondheid met bokscoaching. Bewegen en boksen, samen met verdiepende gesprekstechnieken, brengt je dichter bij jezelf en jouw stijl. De mix van doen en denken wordt gebruikt tijdens een 1-op-1 coaching, maar ook in trajecten op het gebied van persoonlijk leiderschap. In een online bokscoaching traject leer je jezelf coachen, waar en wanneer je maar wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *