ZZP-boekhouder ook in het weekend open

ZZP-boekhouder ook in het weekend open

ZZP-boekhouder-Amsterdam is het kantoor voor de zzp’er. Vaste prijs van 960 euro excl. btw per jaar voor alle werkzaamheden voor de zzp’er. U wilt zich vast focussen op uw zaak en niet met de boekhouding bezig zijn? 
Laat uw boekhouding dan doen door ons. Wij hebben 25 jaar ervaring. Wij werken alleen met de zzp’er en hebben een passie voor ondernemen. Wij zijn laagdrempelig, dus bij ons staat de deur zeven dagen per week voor u open. Bel 06-13936399 of mail naar info@zzp-boekhouder.nl


Vaste prijs

Voor onze all-in-prijs van 960 euro excl btw per jaar verzorgt zzp-boekhouder-amsterdam de btw-aangifte, stellen we de aangifte Inkomstenbelasting op en zijn we dagelijks bereikbaar voor vragen. U ontvangt van ons geen factuur achteraf. . We maken heldere prijsafspraken, en sturen u niet voor elk gesprek of telefoontje een factuur. Naast deze adviezen bieden wij ook diverse andere diensten aan, zoals het bijhouden van uw administratie, tijdelijke vervanging van uw administrateur, belastingadvies, het opstellen en begeleiden van financieringsvraagstukken en het begeleiden bij een ondernemingsplan.

U vertrouwt veel aan ons toe. Daarom kunt u altijd op ons rekenen. Ook ’s avonds of in het weekend, mocht dat eens nodig zijn. We maken heldere prijsafspraken, en sturen u niet voor elk appje of telefoontje een factuur.

Startende zzp’er


Bent u net gestart met uw zaak? Waarschijnlijk heeft u het heel druk met het binnenhalen van klanten, het maken van de website, maken van visitekaartjes, en het openen van een zakelijke bankrekening.  Maar u heeft ook te maken met het financiële gedeelte? Wat als uw partner meewerkt? Hoe doet u het met uw auto, privé of zakelijk?


Kennismakingsgesprek


Bij ons kennismakingsgesprek nemen we zaken door waar uw zzp-administratie moet voldoen. We nemen de BTW aangifte, facturatie en belasting door. En bespreken de aangifte Inkomstenbelasting. Een eerste gesprek is gratis. Wij informeren naar uw doelen. Elke dag zijn we online en per gsm bereikbaar voor uw vragen, ook na 18.00 uur.

Aan het einde van boekjaar stellen wij de balans- en winst- en verliesrekening samen. De balans is een samenvatting van de cijfers van het afgelopen jaar. De jaarrekening stellen wij niet op, die is al 10 jaar niet meer verplicht voor de zzp’er.


Versturen boekhouding


U hoeft niet meer langs te komen met een ordner met geprinte facturen. Dat scheelt u tijd. U dient alleen  elk kwartaal de pdf van uw bankrekening en een mt-940 bestand te mailen. Zeer gericht vragen wij inkoopbonnen van u op. U dient ze zelf zeven jaar te bewaren, maar wij hoeven niet elk kwartaal de maandelijkse factuur van uw maandelijkse abonnementen te zien.


Contact

Heeft u behoefte aan een zzp-boekhouder-Amsterdam die dagelijks bereikbaar is. Bel 06-13936399 of mail naar info@zzp-boekhouder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *