stedentrip amsterdam

5 meest verrassende steden voor een Citytrip

Zin een een stedentrip?

We zetten de leukste en meest verrassende steden voor je op een rij. Je hebt hier een overschot aan hotels, restaurants, bezienswaardigheden, winkels en musea om je geen enkel moment te vervelen!

Ons favoriete Amsterdam

Amsterdam biedt veel meer dan ondeugd. Er is het Van Gogh Museum van wereldklasse, het Rijksmuseum en winkelen in Negen Straatjes voor cultuurliefhebbers. Begeleide fietstochten, rondvaarten en dagtochten zorgen ervoor dat je alles uit je stedentrip naar onze hoofdstad Amsterdam haalt. En natuurlijk mag de partyscene met bars en nachtclubs niet ontbreken.

Kleurrijk Funchal

Wil je een keer naar een ander eiland dan ons eigen Terschelling? Funchal is de levendige en verassende hoofdstad van Madeira met verschillende historische monumenten, een overvloed aan kleurrijke en exotische flora is zichtbaar in de parken en tuinen, geweldige uitzichtpunten en de nabijgelegen stranden en zwembaden. Vanuit Funchal kan je het prachtige eiland verder verkennen.

Verrassend Sao Miguel

De Azoren zijn hard op weg een van ’s werelds populairste reisbestemmingen te worden. Sao Miguel vertegenwoordigt meer dan 50% van de bevolking van de archipel en is een erg charmante stad met een eigen en zeer verse keuken. Met zijn opvallende landschappen en verbazingwekkende groen tot zijn pittoreske wandelingen en prominente vulkanische activiteit, zijn de Azoren gewoon ongeëvenaard als het gaat om verkenning en natuurlijke schoonheid.

Romantisch Boedapest

In enkele decennia is het romantische Boedapest een van Europa’s meest geliefde bestemmingen voor korte vakanties geworden. De parel aan de Donau staat bekend om zijn verbazingwekkende architectuur en cultuur, representatief voor het verleden, het heden en de toekomst. Elk type keuken is vertegenwoordigd in de restaurants, er is accommodatie voor elke portemonnee en de bezienswaardigheden zijn zelden meer dan een korte loopafstand.

Op citytrip in Europa’s hoofdsteden? Dat is snel geregeld, dichtbij, maar brengt je toch enkele dagen in een andere en vooral interessante wereld. Ideaal om er even tussen uit te zijn!

1 reactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *