Sneller resultaten zien met een personal trainer in Amsterdam

Gezond leven is een hot topic voor velen en helemaal tijdens de Corona crisis en door de vele restricties heeft niet iedereen zoveel kunnen sporten als hij of zij zou willen. Er zijn verschillende manieren om in conditie en fit te blijven. Sommige mensen kiezen voor een teamsport als voetbal of hockey bij verengingen en weer anderen kiezen voor een individuele sport, zoals tennis of golf. De sport die je kiest is natuurlijk afhankelijk van de voorkeur per persoon en niet elke sport past bij iedereen.

Wel is het zo dat een sport vaak wel behoorlijk wat toewijding vergt en er ook behoorlijk wat tijd in gaat zitten. Niet iedereen heeft deze tijd naast het drukke leven en daarom zijn er ook steeds meer mensen die kiezen voor het trainen met een personal trainer. Door te trainen met een personal trainer boek je vaak nog sneller resultaat en ben je ook aanzienlijk minder tijd kwijt dan aan andere sporten.

Tip: https://www.letsdoitpt.nl/personal-trainer-amsterdam/

Lekker sporten vanaf huis

Voorheen trainden mensen die gebruik maken van een personal trainer vooral in de sportschool met een trainer, maar tegenwoordig bieden personal trainers ook hun trainingen afzonderlijk van een sportschool aan. Hiermee wordt er een interessante optie geboden voor zowel klanten als de trainers zelf. De trainers hebben de mogelijkheid om zelf als ondernemer aan de gang te gaan en hebben daardoor uiteraard meer flexibiliteit en verantwoordelijkheid.

De klanten kunnen nu zelfs thuis een training volgen of bij mooi weer lekker het park in gaan samen met de trainer. Het programma dat een personal samenstelt is vaak ook dynamisch en kan bestaan uit een combinatie van verschillende disciplines uit verschillende sporten, zoals boksen, cross fit en zelfs yoga.

In Amsterdam zijn er natuurlijk tal van fijne parken waar buiten getraind kan worden zoals het Vondelpark, het Westerpark en ook het Amsterdamse Bos.


Blijf gemotiveerd met een personal trainer

Een van de moeilijkheden waar veel mensen mee worstelen wanneer het aankomt op het consequent sporten, is de motivatie. Vooral wanneer de doelen gericht zijn op de gezondheid zoals bijvoorbeeld gewichtsverlies dan is er vaak een gevoel van “moeten sporten” aanwezig. Dit gevoel helpt niet bepaald mee met de motivatie wanneer je net een dag lang gewerkt hebt en nog eten moet koken en tijd met je gezin wil doorbrengen.

Met een personal trainer Amsterdam is de motivatie echter geen probleem, want je committeert je samen aan een plan en de trainer is dan ook bij wijze van spreken een stok achter de deur. Ook tijdens de sessies zal de trainer je coachen en motiveren om het allerbeste uit jezelf te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *