fietsenmagazijn-bakfiets-amsterdam

Amsterdam & bakfietsen

Amsterdam kan gezien worden als de geboortestad van de bakfiets als hip vervoersmiddel om je kinderen mee naar school te brengen. Al meer dan 10 jaar zie je hier vaders en moeders gebruik maken van die ideale vervoersmiddelen. Tegenwoordig niet meer weg te denken in de steeds drukker wordende binnensteden. In dit artikel 3 redenen waarom een bakfiets kopen een goed idee is.

1. Met een bakfiets kom je overal

Bakfietsen zijn net als gewone fietsen. Ook al heb je een mooie elektrische bakfiets, je kunt nog steeds overal fietsen waar de gewone fiets ook mag komen. Daarnaast kun je natuurlijk op veel plekken parkeren. Iets wat in Amsterdam eigenlijk altijd een probleem is. Zelfs je kleine stadsautootje kom je regelmatig nergens kwijt.

2. 4 kids mee, een hond, of spullen

Waar je je bakfiets ook voor nodig hebt, je hebt altijd lekker veel ruimte. In de meeste elektrische bakfietsen passen 4 kinderen of een paar honden. Of een mix, 2 kids, 1 hond; je snapt het wel! Waar een bakfiets ook handig voor is? Spullen vervoeren natuurlijk. Er past meer in dan in de kofferbak van een Smart en het kan nog uitsteken ook. De afstanden in de stad zijn lekker kort, en zeker als je elektrisch fietst dan hoef je jezelf niet in het zweet te werken om op je bestemming te komen

3. Bakfiets prijzen

Je hebt bakfietsen in verschillende prijsklassen. Gemiddeld betaal je voor een elektrische bakfiets rond de €2.000,- maar bij FietsenMagazijn krijg je vaak €300,- korting waardoor het bedrag een stuk lager wordt. Zij leveren de bakfiets 100% gemonteerd en rijklaar bij je thuis waardoor je dus direct je kids naar school kan brengen. Ook voor een stadsfiets, moederfiets, kinderfiets of sportieve fiets is FietsenMagazijn een aanrader. Top service en scherpe prijzen. Ook voor het leveren van een regenhuif voor een ander type bakfiets, zelfs als je hem niet daar gekocht hebt, willen ze je helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *