Hoe vind je de beste woonwinkels van Amsterdam?

De beste woonwinkel van Amsterdam vinden, hoe doe je dat? Waar moet je op letten en wat zijn de grootste pluspunten van een goede (online) woonwinkel? In deze blog nemen wij je mee in deze criteria en weet jij hoe je de beste woonwinkel van Amsterdam kunt herkennen. Zo kun je veilig online shoppen én heb je binnen no-time mooie nieuwe meubels in huis.

Moet je aanbetalen of kun je bij levering of achteraf betalen?

Een van de belangrijkste criteria waar je een woonwinkel op kunt beoordelen zijn de betaalmogelijkheden. Vaak vragen woonwinkels om een deel aan te betalen, bijvoorbeeld 10% van de aankoopsom. Zeker wanneer je een bankstel of maatwerk meubels koopt kan dit regelmatig voorkomen. Gelukkig zijn er online veel woonwinkels waar je kunt kiezen voor achteraf, of zelfs gespreid betalen. Bekende aanbieders hiervoor zijn Afterpay, Klarna en Spraypay voor gespreid betalen in 12, 24 en 36 termijnen. Zo kun je zelfs die nieuwe bank bestellen wanneer je nog even geen geld hebt.

Controleer de levertijd: de volgende dag in huis of weken wachten?

Er zitten heel erg grote verschillen in levertijden tussen woonwinkels. Soms moet je slechts een dag wachten, zeker bij online woonwinkels die de meubels, zoals salontafels en stoelen op voorraad hebben. Over het algemeen zit er op maatwerk meer levertijd. Doordat veel producten in het verre oosten worden geproduceerd, en vervolgens per boot naar Nederland verzonden worden kan dit inderdaad langer duren. Gemiddeld duurt de bootreis al 4 weken in beslag. Voor bankstellen geldt over het algemeen een kortere levertijd van enkele weken. Vraag er dus naar wanneer je de meubels bestelt om zekerheid te hebben.

Tip: Station7 is een betrouwbare woonwinkel in Amsterdam met showroom

Tegenwoordig zie je steeds meer online woonwinkels die meerdere fysieke woonwinkels openen door het land. Op die manier kun je jezelf online oriënteren en in de winkel ook daadwerkelijk de meubels bekijken. Zo heeft Station7 tegenwoordig, naast in het Gelderse Druten ook een vestiging in Amsterdam. Deze vind je aan de Stadionplein 300, 1076 CK Amsterdam. In deze industriële woonwinkel vind je een deel van de grote industriële meubelcollectie. Wil je vooraf de beoordelingen over Station7 eens online lezen, bekijk dan de Station7 beoordelingen via Goedbeoordeeld.nl.

Bekijk de klantbeoordelingen van anderen over Amsterdamse woonwinkels

Naast bovenstaande woonwinkel zijn er natuurlijk nog tientallen meer. Van moderne tot industriële en vintage woonwinkels, van grote woonwinkels tot kleine winkeltjes met leuke woonaccessoires. Koop jij jouw nieuwe meubels online, zorg er dan voor dat je vooraf altijd de beoordelingen leest. Bekijk woonwinkel ervaringen van alle woonwinkels bij jou in de buurt en zorg ervoor dat je veilig online kunt woonwinkelen. Hopelijk helpen deze reviews jou weer verder op weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *