Antony Morato: modemerk met een visie

Antony Morato valt nog niet per se onder de grote namen, echter zijn ze wel flink naar de top toe aan het werken. Steeds meer jongeren voor dit frisse en hippe merk, de schoenen zijn dan ook mateloos populair. Het is tijd om te bekijken wat iedereen nu zo tof vindt aan dit merk. Wat wil Antony Morato gaan bereiken en waar moet je aan denken bij dit merk? Dat zullen we jou eens gaan vertellen, Antony Morato is namelijk een ontzettend bijzonder merk!

Het idee achter Antony Morato

Antony Morato is toch wel een merk wat afstand wilde nemen van de standaardmerken. Je kunt het ook wel een beetje vergelijken met een goedkope Philip Plein, ze hebben namelijk hetzelfde doel voor ogen. Beide merken willen namelijk de merken bekender maken onder de jongeren. Door de prijzen kan iedereen ook in dit designermerk lopen, zonder dat je veel te veel geld kwijt bent voor je outfit. De prijzen zijn dan ook helemaal niet zo hoog als bij de andere merken, voor een paar schoenen betaal je in veel gevallen nog geen honderd euro Voor designerschoenen is dit een spotprijs!

Basic stijl met een zelfverzekerd uiterlijk

We kunnen de stijl van Antony Morato ook wel omschrijven als jong, dit kan je zien aan het uiterlijk van de kleding. Echter houden ze wel altijd vast aan de basics. De schoenen van dit merk zijn in de meeste gevallen donker van kleur en hebben geen gekke print of rare kleurtjes. Je kan de kleding dan ook gewoon naar het werk aandoen, een mix van smart en casual is zeker haalbaar. De andere kledingstukken van Antony Morato zijn ook altijd weer relatief subtiel. De kleding van Antony Morato kan door iedereen zonder problemen gedragen worden. Je hebt ook nog eens diverse soorten overhemden en nette pantalons, deze zijn ideaal voor de moderne man die toch een beetje stijlvol op het werk wilt verschijnen. Zo’n saai pak is dan ook helemaal niet meer nodig, met Morato kan je toch zorgen voor een beetje afwisseling.

Een merk met een visie

Antony Morato is als merk erg bekend onder de jongeren. De reden hiervoor is dit merk toch wel een beetje een rebelse uitstraling heeft. De jeugd heeft vaak niet veel geld over voor designerkleding, zij kunnen door dit merk alsnog kennis maken met de wereld van de mode. De kans is groot dat Antony Morato een merk zal worden wat zeer bekend zal worden in Parijs en Rome tijdens de shows, we zijn dan ook benieuwd wat er allemaal aan gaat komen voor dit jonge team achter Antony Morato!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *