Waar vindt u een goed schildersbedrijf in Amsterdam?

Met de woningmarkt flink in de lift wordt er weer volop geklust en geschilderd in Amsterdam. Het aantrekken van de woningmarkt zorgde voor een ongekende woningprijsstijging in met name Amsterdam.

Dit wordt niet altijd even positief ontvangen overigens, aangezien nogal wat vastgoedondernemers voordelige koopwoningen opkopen, om deze vervolgens op de verhuurdersmarkt aan te bieden, tegen hoge maandelijkse lasten. Om nog maar zwijgen over Airbnb toeristeninvasie die vooral Amsterdam treft.

De nieuwe woningprikkel echter zorgt uiteraard voor vele kluswerkzaamheden.

Restylen en renovatie nieuwe woning

Vastgoedondernemers, maar ook privé woningeigenaren, laten dientengevolge de betrokken woning vaak tot in de puntjes restylen en renoveren. Hier komt vanzelfsprekend ook het nodige schilderwerk aan te pas. Het in Amsterdam gevestigde, erkende schildersbedrijf Le Soleil draait, waarschijnlijk net als vele andere schilders, momenteel overuren.

Met de vele goede recensies vindbaar op het internet weten klanten Le Soleil snel te vinden. Het klantenbestand is uiteenlopend van VVE’s tot particulieren en vastgoedondernemers.

Le Soleil biedt renovatie van verslechterde binnenmuren aan, het vakkundig verwijderen van behangrestanten, egalisatie van muren, binnen- en buitenschilderswerk, periodiek schildersonderhoud en alle overige voorkomende schilderswerken.

Meer weten?

Bezoek de website van Le Soleil voor een vrijblijvende offerte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *