Borrelen in Amsterdam

Misschien ben je van plan om een dagje de toerist uit te hangen in Amsterdam. Maar zo’n dag is natuurlijk niet compleet met een lekkere borrel of wijn op het terras. Je herkent het vast wel, uren lopen door de stad zonder uiteindelijk ergens te gaan zitten omdat het het allemaal net niet is. Dat is nu verleden tijd! Wij geven jou de 10 perfecte plekken waar je een lekkere borrel kan drinken.

De Vergulden Eenhoorn

Het is een oude stadsboerderij die al bestaat sinds 1702. Deze tent is nog niet zo lang heropend maar nu al erg populair! Ze hebben een gezellige picknicktuin en eerlijk, dat klinkt toch als muziek in de oren? Buiten de tuin heeft het ook een restaurant, café en een klein hotel. Ze verkopen heerlijke wijnen zoals rode wijn maar ook lokale biertjes, borrelhapjes en lekkere broodjes.

Foodhallen

Foodhallen, dit is altijd leuk maar ook nog eens erg handig! Je hebt er genoeg keuze dus voor ieder wat lekkers. Of je nu komt voor een snelle hap of een lekkere borrel het kan hier allemaal. Het is in ieder geval erg uitgebreid en er is genoeg eten en drinken!

Odessa

De ervaring van dit restaurant is natuurlijk al erg leuk, eten en drinken op een boot. Vooral met lekker weer heb je het goed getroffen op deze plek. Wanneer het lekker weer is gooien ze alles open en zit je lekker in het zonnetje en ook nog eens op het water! Ze hebben heerlijke borrels en ook lekkere verse pizza’s.

Stek

Vele zeggen dat er een goede sfeer hangt in de zaak en dat is natuurlijk altijd erg fijn. Ze verkopen o.a. koffie maar vooral de borrel doet het erg goed in deze tent! Ze verkopen heerlijke verse producten en het terras ligt ook nog in de zon. 

Marathonweg

Borrelen in Amsterdam zuid? Dan zit je op deze plek goed. Ze hebben een heerlijke en uitgebreide borrelkaart met ook nog een gezonde hapjes. Buiten dat om staan zo ook bekend om de heerlijke verse pizza’s die zij verkopen.

Bar Bukowski

Dit is een vrij bekende plek maar hij blijft goed! Een borrel hier is perfect en erg uitgebreid. Ook is alles erg vers en dat kan je ook proeven. De nacho’s zijn bij vele de favoriet. Het is leuk voor jong en oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *