Chef-kok Steve Depp opent pop-up restaurant op balkon Stadsschouwburg Amsterdam

Ajaxterras wordt voor Lightspeed Pop – Up x depp event getransformeerd tot culinair restaurant

13166658_517596435094440_122873683_n

Amsterdam, 4 augustus 2016 – Het balkon van de Stadsschouwburg Amsterdam, beter bekend als het Ajaxterras, wordt op initiatief van Lightspeed omgetoverd tot een pop-up restaurant. Waar een aantal jaar geleden nog Ajax-spelers gehuldigd werden, kunnen op 23 en 24 augustus culinaire aanbidders terecht om hun smaakpapillen te laten huldigen door de Amsterdamse chef-kok Steve Depp.

De plekken zijn beperkt, reserveer daarom dus snel.

Verdere informatie:
Datum: 23 en 24 augustus
Tijd: 18.00 – 01.00 uur
Locatie: Stadsschouwburg Amsterdam, Leidseplein 26

Meld je aan voor het event via Facebook om op de hoogte te blijven. Benieuwd wat je te wachten staat? Bekijk dan alvast de teaser, die geproduceerd is door Soulvizion.

“Het is altijd al mijn grote droom geweest om een eigen restaurant te openen”, zegt chef-kok Steve Depp. “Met behulp van Lightspeed krijg ik nu de kans om een paar dagen proef te draaien dankzij het pop-up restaurant. Koken is altijd al een passie van mij geweest. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het blijven verrassen van mensen door heerlijke gerechten te bereiden, en te experimenteren met unieke combinaties. Bij het Lightspeed Pop – Up x depprestaurant zal ik dit verrassingselement ook zeker toepassen.”

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.