Er zijn goede redenen om een ooglidcorrectie te laten doen

Je besluit niet zomaar om een ooglidcorrectie amsterdam te laten doen. Vooral de negatieve bijwerkingen na de behandeling zijn wijd en zijd bekend. Blauwe ogen en een lang natraject zijn ook niet zo aanlokkelijk. Toch kan je hier onderuit komen, als je kiest voor een goede kliniek die wat extraatjes aan de behandeling zal toevoegen zodat deze bijwerkingen niet gaan optreden.

Daarnaast is het ook handig te kijken wat de behandeling je wel te bieden heeft. In het geval de oogleden overhangen, is dit dé manier om daar wat aan te kunnen doen. Die constante  vermoeide blik raak je snel kwijt.   

Hoe ziet de behandeling eruit? 

Op https://yourface.nl/ is goed te lezen hoe een ooglidcorrectie in z’n werk zou moeten gaan. Er zal een deel van de overtollige huid weggesneden worden uit het ooglid, nadat vooraf bepaald is om hoeveel huid het precies gaat. De ingreep kan gedaan worden met alleen een lokale verdoving. Deze verdovingsvloeistof kan bovendien de bloedvaatjes afsluiten, waardoor de kans op blauwe plekken kleiner wordt. Na het verwijderen van een deel van de huid wordt er een hechting aangebracht die maximaal een week kan blijven zitten. Bloedingen die ontstaan tijdens de behandeling worden dichtgebrand. 

Het na proces 

Wanneer je de operatie gehad hebt ben je nog niet klaar met de ooglidcorrectie. Er kunnen tot twee weken na de ingreep verkleuringen zichtbaar blijven. Er zal daarnaast nog behandeld moeten worden aan het litteken. Een week na de behandeling kunnen de hechtpleister pas verwijderd worden. Dan gaat het herstel nog maanden door. Het resultaat is na een jaar goed zichtbaar en blijft dit voor zeker tien jaar, je hebt er dus wel behoorlijk wat plezier van op de lange termijn. Reken er maar op dat je de eerste paar weken niet toonbaar bent en liever niet op een foto bij een gebeurtenis zal willen staan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *