Het leukste herenmode winkeltje in Amsterdam

In Amsterdam op de Maasstraat 89 vind je een kleine winkel met veel mogelijkheden qua herenmode. Echter vind je er geen standaard herenmode, nee ze verkopen daar alleen overhemden voor lange mannen! Ben jij een lange man die graag overhemden draagt dan moet je dit winkeltje gegarandeerd kennen en ook snappen waarom de eigenaren een winkel zijn begonnen waarbij zij speciaal gericht zijn op overhemden voor lange mannen.

Een winkel vol Mouwlengte7 overhemden speciaal voor lange mannen

Het team van Mouwlengte7, zoals de winkel genaamd is, heeft tezamen een gemiddelde lengte van 1,90 meter en liep dus tijdens het overhemden shoppen tegen dezelfde problemen aan als jij ondervind als lange man. Problemen als te korte mouwen en een te kort rugpand waardoor de overhemden steeds weer uit je broek schieten als je jezelf beweegt. Heb jij het geluk gehad dat je toch een goed passend overhemd gevonden hebt? Dan zal je waarschijnlijk weinig keus hebben qua kleur, design en pasvorm. Nou dit zijn precies de redenen dat de eigenaren van Mouwlengte7 besloten hebben een winkeltje in Amsterdam te openen!

De naam mouwlengte7 of Sleeve7

Overhemden met een mouwlengte langer dan 70 centimeter worden officieel Mouwlente7 genoemd, vandaar de naam van de winkel ook. Een Mouwlengte7 overhemd heeft mouwen die 5 centimeter langer zijn dan een “normaal” overhemd. Internationaal wordt Mouwlengte7, Sleeve7 genoemd. In het winkeltje op de Maasstraat in Amsterdam vind je een groot aantal Sleeve7 overhemden in diverse designs, pasvormen en kleuren. Je vind er zeker voor iedere gelegenheid een goed passend en geschikt overhemd. Heb je geen zin om naar Amsterdam te komen om de winkel te bezoeken? Neem dan gerust een kijkje in de online winkel en bestel, nadat je jouw maat bepaald hebt met de maattabel op de website, eenvoudig jouw favoriete Sleeve7 overhemden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *