Kaasproeverij bij Old Amsterdam Cheese Store

Kaasproeverij: perfect voor een personeelsuitje

Op zoek naar een originele invulling voor een bedrijfsuitje of een activiteit met vrienden? Probeer eens een kaasproeverij bij Old Amsterdam Cheese Store! Tijdens deze proeverij maakt u niet alleen kennis met verschillende kazen; u leert ook over de geschiedenis en bijzondere eigenschappen van onder andere Old Amsterdam kaas. Perfect voor een uitje met vrienden, familie of collega’s! 

Boek een kaasproeverij 

Wat gebeurt er tijdens een kaasproeverij?

De kaasproeverij wordt verzorgd door een professional van Old Amsterdam Cheese Store. Hij of zij weet alles van de geschiedenis van deze bijzondere kaassoort en die van de Westlandfamilie, waar onder andere de beroemde Maaslander kaas wordt gemaakt. Hoe wordt kaas gemaakt? Wat is het geheim van de enige echte Old Amsterdam kaas? Tijdens de kaasproeverij komt u erachter. Na afloop wordt er gekeken of u goed heeft opgelet, want de proeverij wordt afgesloten met een interactieve quiz. Wie gaat er naar huis met een prijs?

Kaasproeverij bij Old Amsterdam Cheese Store

Kaasproeverij met bijpassende wijnen

De kaasproeverij is onder andere bedoeld om de verschillende smaken van elkaar te onderscheiden. U krijgt maar liefst vijf kazen om te proeven en daar worden speciaal geselecteerde wijnen bij geserveerd. Om optimaal te kunnen genieten van iedere kaas en wijn, neutraliseren we het smaakpalet door middel van vijgenbrood, druiven en water. Dit is inbegrepen bij de kaasproeverij. Het hoogtepunt van de middag of avond is het proeven van de klassieker: Old Amsterdam. Omdat ook deze wordt geserveerd met een speciale wijn, krijgt u tijdens de proeverij ook inzicht in wijnspijscombinaties.

De kaasproeverij is inclusief…

  • 1 uur durende kaas- en wijnproeverij
  • Vijf verschillende kazen
  • Speciaal geselecteerde wijnen
  • Vijgenbrood en druiven om het smaakpalet te neutraliseren
  • Geschiedenis van de Westland familie
  • Hoe kaas gemaakt wordt
  • De geheimen van Old Amsterdam kaas
  • Interactieve quiz
  • Herinnering aan de kaas- en wijnproeverij

Kaasproeverij met familie, vrienden of collega’s

Old Amsterdam Cheese Store heeft meerdere kaaswinkels in het centrum van Amsterdam. Voor iedere kaasliefhebber is het een feestje om eens een kijkje te nemen bij alle bijzondere kaasproducten en -souvenirs. Voor de kaasproeverij moet u zijn bij de Old Amsterdam Cheese Store op het Damrak 62 in Amsterdam. Een perfecte locatie om daarna gezellig te gaan eten met collega’s of vrienden! Houd er rekening mee dat de locatie alleen toegankelijk is per trap en dus niet geschikt voor mindervaliden. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de proeverij? Stuur een mail naar Old Amsterdam Cheese Store of neem telefonisch contact op: +31(0)20 330 16 02.

Kaasproeverij reserveren 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *