Korting op dierentuinen

Safaripark Beekse Bergen is een leuke plek om met het gezin een dagje uit te gaan. Het park heeft veel dieren van over de hele wereld en het park is opgedeeld in verschillende gebieden, zodat je kunt kiezen welk deel van het park je als eerste wilt bezoeken. Er zijn ook enkele shows waar je van kunt genieten. De toegangsprijs voor volwassenen begint bij € 21,50 en voor kinderen vanaf € 17,50, maar als je een Interrail-houder bent, krijg je korting op dierentuin kaartjes en korting op eten, drinken en merchandise! Je hoeft alleen je Interrail pas te laten zien bij het betalen aan het loket of bij het online kopen van je ticket.

Overloon

Zoo Overloon biedt 10% korting op tickets wanneer je deze voor je bezoek aan het dierentuin park online koopt. Je kunt je kaartjes ook kopen aan de kassa bij de ingang van het dierentuin park, maar daar krijg je maar 5% korting (ook wel ‘maatschappelijk achtergesteld’ genoemd). De dierentuin ligt op een terrein van ongeveer 85 hectare (210 acres). De dieren worden gehouden in een natuurlijke omgeving, met veel soorten die samenleven in grote verblijven. De dierentuin heeft een oppervlakte van 2 hectare voor primaten, waar bezoekers dicht bij gibbons en orang-oetans kunnen komen. Er is ook een verblijf voor leeuwen, tijgers en cheetah’s. Afrikaanse olifanten worden gehouden in een grote omheining die kan worden bezocht door een boottocht door het kunstmatige meer van het park. Er zijn ook veel kleinere dieren zoals pinguïns en flamingo’s.

Aqua Zoo 

De Aqua Zoo is een aquarium in een gebouw dat eruit ziet als een glazen piramide. Het aquarium toont meer dan 100 soorten vissen, evenals andere zeedieren zoals haaien en roggen. Er zijn ook dagelijkse voer shows met pinguïns en otters. Het dierentuin park heeft een oppervlakte van 2 hectare voor primaten, waar bezoekers dicht bij gibbons en orang-oetans kunnen komen. Het aquarium heeft ook een zeehonden bad waar je dicht bij zeehonden en pinguïns kunt komen. Er is een gedeelte voor kinderen met kleine dieren zoals konijnen, cavia’s en geiten. Behalve de dierentuin zijn er in Friesland nog vele andere attracties te bezoeken, waaronder stranden en natuurgebieden.

Gaia Zoo

Nederland is een prachtig land, met veel leuke plekken om te bezoeken. Een van deze plekken is Dierentuin Gaia in Almere. De Gaia Zoo is een van de grootste dierentuinen van Nederland en heeft veel verschillende soorten te zien. Je kunt dieren zien zoals leeuwen, tijgers, olifanten en giraffen. Het heeft ook een aantal zeer unieke soorten zoals komodovaranen en pinguïns. Als je op zoek bent naar korting op dierentuin tickets in Nederland, overweeg dan om eerst naar online deals te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *