Rondvaart op de Amsterdamse grachten beste uitje ter wereld!

Elk jaar rijkt Tripadvisor de Traveler’s World Choice uit. Hiermee worden de meest bijzondere en unieke activiteiten over de hele wereld uitgelicht die reizigers hebben gedaan en aanbevelen. Dit keer is het een bijzondere editie, want onze eigen hoofdstad staat op de eerste plek! Amsterdam laat de quadbiketour door de duinen van Dubai en de Inca Trail naar de MachuPicchu ver achter zich en pakt de eerste plek met de traditionele rondvaart door de Amsterdamse grachten in een open boot. Hoe geweldig! 

Wist je dat wij bij Uitjesbureau Amsterdam ook verschillende uitjes aanbieden in combinatie met een rondvaart over de Amsterdamse grachten? Hierbij onze top 3 voor een bedrijfsuitje met rondvaart door Amsterdam. 

  1. Borrelboot met Pubquiz aan boord

Tijdens dit bedrijfsuitje op het water beleef je het beste uitje ter wereld optimaal! Stap samen met je collega’s in onze borrelboot en geniet met elkaar van het prachtige uitzicht, een hapje, drankje en onze spannende en uitdagende Pubquiz aan boord. Tijdens de Pubquiz komen er verschillende thema’s voorbij zoals sport, aardrijkskunde, geschiedenis en actualiteit. Wist je dat dit bedrijfsuitje op het water ook uit te breiden is met een diner en/of lunch? 

  1. Borrelboot met Hou van Holland dinerspel

Met een rondvaart op de Amsterdamse grachten heb je gegarandeerd een geslaagde middag. Ontdek alle historische Amsterdamse parels vanaf het water en kom tot nieuwe ontdekkingen. Na een heerlijke rondvaart stappen jullie weer aan wal en is het tijd voor het altijd gezellige Hou van Holland dinerspel. Uiteten met je collega’s en tegelijkertijd een hilarische quiz spelen, dat is een ultiem teamuitje Amsterdam. Het ‘Boodschappenspel’, ‘Geen Ja en Geen Nee’ en natuurlijk ‘Raad het lied of niet’ komen voorbij.

  1. Floating&WalkingDinner

Door de afwisseling van varen, wandelen met een stadsgids en dineren tijdens een Floating&WalkingDinner in Amsterdam biedt dit bedrijfsuitje een gevarieerd programma. Na de rondvaart laat de stadsgids alle verborgen steegjes, pleintjes en bruggen zien. Er is zo veel te vertellen over het oude stadscentrum van Amsterdam, daar kan de avond wel mee gevuld worden. Tussendoor geniet je samen met je collega’s van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants in het centrum van Amsterdam.

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in Amsterdam en heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *