Onze spoedverhuizing, wat hebben wij geleerd!

Een spoedverhuizing, het is een lastig proces. Alles moet snel, efficiënt en keuzes zijn niet altijd de goede als ze snel gemaakt worden. Ik deel graag met u in dit artikel verschillende dingen uit mijn spoedverhuizing en hoe ik deze heb ervaren.

Mijn ervaring met spoedverhuizing

Wij moesten verhuizen vanuit Amsterdam naar Haarlem. Dit had een negatieve oorzaak, ik zal daar niet teveel over uitweiden maar om toch een beeld te geven van in wat voor staat wij waren toen we moesten verhuizen. Wij hadden een geruime tijd ruzie met de huiseigenaren waar wij onze woning van huurde. Er waren verschillende meningsverschillen en daar kwamen grote ruzies van en uit eindelijk met zelfs een rechter erbij. Er werd besloten dat wij eruit moesten zijn binnen een paar dagen maar dat onze nieuwe woning de huur daarvan een geruime tijd werd betaald door de oude verhuurders.

Toen wij dit te horen kregen vonden wij dit erg vervelend omdat wij daar al ons hele samen zijn woonden en daar onze kinderen hadden gekregen. Toch begon dan deze verhuizing en wij hoopte heel erg dat het proces niet zou tegenvallen zodat we nog meer stress zouden krijgen.

Het begon bij het kiezen van een verhuisbedrijf uit Haarlem, sommige hadden geen tijd of wilden niet meewerken aan dit proces. Wij vonden uiteindelijk een verhuisbedrijf bereid om ons te helpen. Ze konden ons binnen een korte tijd laten verhuizen. We moesten een hele nacht al onze spullen uitzoeken en wat we mee wilde nemen. Toen we dit hadden gedaan moesten we alles inpakken en zorgen dat het klaar stond voor het verhuisbedrijf uit Haarlem.

De dag van de verhuizing

De verhuisdag zelf was wel stressvol maar omdat het verhuisbedrijf met ons had gesproken hadden we er erg veel vertrouwen in dat het goed zou komen. De verhuizers waren er mooi op tijd en onze vrienden en familie waren er ook en toen kon alles gaan beginnen. We hadden het goed ingepakt en alvast op kamer ingedeeld. De dag zelf weet ik zelf niet heel veel meer van omdat het allemaal zo snel ging maar ik kan me nog goed herinneren dat alles ingepakt was en we met ze allen even snel wat gingen eten, naar het nieuwe huis gingen en daar alles gingen uitpakken en goed zetten.

De volgende dag

We waren op tijd gaan slapen en hadden een goede verhuizing gehad. Wij waren erg blij dat we een verhuisbedrijf hadden ingeschakeld omdat wij zelf dit nooit hadden kunnen doen. We hebben een nieuw huis, een nieuwe woning en alles is goed gelopen. Bedankt iedereen die ons heeft geholpen en dit tot een goed einde hebben gebracht!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *