ZZP-boekhouder Amsterdam

ZZP-boekhouder Amsterdam is hét kantoor voor de ZZP-boekhouding. Heeft u nu een dure boekhouder die onverwacht facturen verstuurt of een accountant? U vraagt zich af of dit wel nodig is.

Prijzen vanaf 80 euro excl. BTW t/m 960 euro excl. BTW, deze laatste is een all-in-jaarprijs.

Zeven dagen per week tot 22.00 uur.

ZZP-boekhouder Amsterdam is ervan overtuigd dat u door ons advies belasting bespaart!

Voordeel voor de zzp’er

Wij zijn namelijk door zijn onze jarenlange ervaring snel in het doorzien van fiscale situaties en wijzen u op de voordelen. relatief goedkoop. En als u ons uw zzp-administratie laat verzorgen heeft u tijd om meer opdrachten (lees: omzet) aan te nemen.

Overstappen van ander administratie kantoor

Als u niet tevreden bent over uw huidige zzp-boekhouder (te duur, niet bereikbaar)? Bel dan 06-13936399 voor een vrijblijvend gesprek (gratis).

De praktijk leert dat een ZZP’er het beste  per 1 januari kan overstappen naar een nieuw administratiekantoor. Bij overstap op 1 januari kan de huidige boekhouder het afgelopen boekjaar afronden en boekhouder Amsterdam starten met het nieuwe jaar.

Startende zzp’er in Amsterdam

De zzp’er die start heeft vaak behoefte aan een maximale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. Omdat wij er naar streven om een langdurige relatie op te bouwen, zijn wij graag bereid om tijd en energie in een startende onderneming te investeren.Wij kunnen de starter o.a. bij het inrichten van de administratie, kredietaanvraag bij banken en de bepaling van ondernemersvorm.

Welke zzp’ers stappen over naar ZZP-Boekhouder Amsterdam?

Bedrijven (mkb, zzp) die per 1 januari 2019 of 2020 starten.

ZZP’ ers die hun administratie in het verleden zelf bijhielden of door een bevriende kennis lieten bijhouden. Zij willen tijd vrijmaken voor hun corebusiness of tijd besteden aan privézaken.

De ZZP’ er die overstapt uit ontevredenheid met hun huidige boekhouder. Vaak wordt geklaagd over het gemis aan persoonlijke begeleiding en de hoge facturen.

Meer informatie:
Contact ZZP Boekhouder voor meer informatie.
Telefoon: 06 1393 6399
Email: info@zzp-boekhouder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *