Borrelen in hartje Amsterdam

media_xll_8896501

Amsterdam, 26 september 2016 – Is de herfst ook uw favoriete seizoen van het jaar en bent u daarnaast even ‘fan’ van borrelen als ons? Kies dan voor de Borrelboot van NAUPAR boothuren.amsterdam en geniet van een volledig verzorgde ‘herfstborrel’ op de Amsterdamse grachten!

De Borrelboot in Amsterdam
Aan boord van onze Borrelboot bent u van alle gemakken voorzien; tijdens deze 2,5 uur durende vaartocht kunt u genieten van onbeperkt bier, wijn en frisdrank. Ook wordt er een trio van nootjes geserveerd. U kunt het arrangement nog uitbreiden met een bittergarnituur en/of een hostess.

Al varend door de herfst
Iets kouder dan de voorgaande maanden, maar nog steeds een prima temperatuur om in te varen: herfst! Vanaf het water ziet u de met oranje bladeren bedolven straten; dit seizoen is natuurlijk niet voor niets bij velen favoriet. Aan boord ervaart u een en al gezelligheid, want dát is nou herfst.

Voor ieder gezelschap
Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of om een verjaardag; onze Borrelboot is áltijd een goed idee. Ook wanneer u er met een groep vrienden op uit wilt, staat de Borrelboot voor u klaar. Een grote of kleine groep; wij hebben voor elk gezelschap een passende boot.
Interesse in onze Borrelboot? Boek ‘m direct online of neem contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *