Vierde Gastrobar van Ron Blaauw opent deuren op Leidseplein

gastro4s

Oui oui, Ron Gastrobar Paris

AMSTERDAM, 20160930 — Chef-kok Ron Blaauw opent woensdag 5 oktober aanstaande de deuren van zijn Ron Gastrobar Paris op Leidseplein in Amsterdam. Het is de vierde zaak naar zijn bekende Ron Gastrobar-concept aan de Sophialaan. Eerder al openden Ron Gastrobar Oriëntal en Ron Gastobar Indonesia de deuren en nu wordt er een Frans hoofdstuk aan toegevoegd met dezelfde uitgangspunten: toegankelijk, betaalbaar en gastvrij.

Tout est possible!
De Franse keuken wordt, net als Ron, gekenmerkt door zijn diversiteit. Bij Ron Gastrobar Paris betekent dit een grote keuze uit verse fruits de mer tot aan een généreux assortiment aan kazen en wijnen. De gerechten in Ron Gastrobar Paris zijn geprijsd vanaf 10 euro met natuurlijk diverse gerechten van 15 euro die typique zijn voor het Ron Gastrobar-concept. Regels spelen ook geen rol bij de Franse Gastrobar: van un café, oesters met champagne aan de bar, een snelle of lange lunch tot een culinair diner met klassiekers zoals escargots, bouillabaisse en cuisses de grenouilles: Tout est possible!

Parijs van de jaren vijftig
Dit vierde Ron Gastrobar-juweeltje is gevestigd in het voormalige restaurant Nacional aan het Kleine-Gartmanplantsoen, op steenworp afstand van het Leidseplein. Dit prachtige pand leent zich perfect voor een Frans restaurant. Door de statige hoge plafonds en het brocante interieur waant de gast zich in het Parijs van de jaren vijftig. De bistrostoeltjes en de tafels, gedekt met wit linnen, verlangen naar mooie (lange) lunches en avonden vol met gelach, rijke geuren die uit de keuken voorbij komen en vlekken van rode wijn op het tafellinnen. Santé!

Team
Aan het hoofd van de cuisine staan chefs Dennis Koopmans en Fransman Paul Mercier. Maîtres Rocky Pang en Robin Klippus zijn verantwoordelijk voor de service. Samen dragen zij zorg dat uw middag of avond er een wordt om nooit te vergeten. Paris is áltijd een fantastique idee!

Openingstijden
Woensdag tot en met zondag vanaf 11:00 uur Keuken geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 22:30 uur Kleine-Gartmanplantsoen 11a (Leidseplein) in Amsterdam
Telefoon: 020 – 3052761
Reserveringen: www.rongastrobarparis.nl of paris@rongastrobar.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *