1 juni is geweest, we mogen weer!

Ruim twee maanden moesten we het doen zonder horeca. Geen terrasjes, geen restaurants en geen cafés. Dit was voor veel mensen afzien en vooral voor de horeca-eigenaren was het een lastige tijd. Gelukkig kwam daar uiteindelijk de verlossende aankondiging op de persconferentie, vanaf 1 juni mogen we weer! 1 juno, zoals Grapperhaus het zou zeggen, zal de komende jaren zeker een dag blijven met een diepere lading. In deze blog wordt er ingegaan op waar je nu na de versoepelde maatregelen zeker weer eens een kijkje moet nemen!

Een dagje weg en uiteten

Na ruim twee maanden thuis te hebben gezeten, is het zeker weer eens lekker om buiten iets te gaan doen. Naar het buitenland gaan deze vakantie is helaas nog niet echt de bedoeling, maar gelukkig kan een vakantie in ons eigen mooie Nederland ook heel leuk zijn. Ga bijvoorbeeld een dagje weg naar een mooie stad en daar uit eten! Er zijn bijvoorbeeld veel leuke restaurants in Amsterdam waar je lekker aan het water kan eten. Na het etentje kun je voor een leuke afsluiter van de avond bijvoorbeeld ook nog een cafe in Amsterdam bezoeken. Als je voor een minder toeristische plek dan Amsterdam wilt gaan, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om juist wat mooie, minder bekende steden te ontdekken! Misschien zit er nog wel een onontdekte parel tussen…

De corona-kilo’s eraf werken

De sportscholen zijn enige tijd gesloten geweest en we zaten de hele dag binnen. Een ideale combinatie om een aantal kilootjes bij te schrijven. Nu het land wat meer open gaat en het er naar uit ziet dat je deze zomer best wel eens op het strand kan liggen, wordt het misschien tijd om weer aan de summerbody te gaan werken! Er zijn online genoeg filmpjes van workouts te vinden die je thuis kunt uitvoeren, of ga lekker een middagje hardlopen door bijvoorbeeld het Vondelpark. 

Terrasjes pakken

Er is in de zomer niets zo lekker als in het zonnetje met vrienden en een biertje op het terras te zitten. Gelukkig mag dit weer, dus maak er gebruik van voor de zomer voorbij is! Ga lekker bij je favoriete kroeg zitten, of ga juist elke keer op een ander terrasje zitten om nieuwe lunchtentjes te ontdekken. Bij gebrek aan een kroegentocht is een ‘terrasjestocht’ een prima alternatief! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *